Muzikale Links Literaire Links Links naar Vrienden

Literaire Links

Ten aanzien van schrijven en Fantasy kun je op Internet heel wat vinden. Op deze pagina bouw ik een gaandeweg groeiende verzameling links op.

Elfwood Fantasy Artwork and Writing
Een Engelstalige Homepage uit Zweden. Het is een ontzettend leuke site voor iedereen die van Fantasy Art en Fantasy/SF verhalen houdt. Je kunt daar gratis graphics en verhalen aanmelden. Ik heb mezelf met een paar engelstalige fragmenten bij hun Wyvern Library aangemeld en vond dat verzoek gehonoreerd. Deze site is beslist een bezoek waard!

Marion Zimmer Bradley's Literary Works Trust
Een Engelstalige Homepage van de trust voor de erfgenamen van Marin Zimmer Bradley (1930 -1999). Deze fantasyschrijfster is mij vooral bekend om haar Avalon boeken, waarin ze een eigen versie weergeeft van de Arthurlegenden.

Ursula Leguin's Web Site
Een Engelstalige Homepage van fantasyschrijfster Ursula Leguin. Haar Aardzee boeken waren voor mij een groot voorbeeld, waarin ze in een heel intuitieve vertelstijl veel wijsheid weet te leggen. Na het lezen van Ged's avonturen begon ik er aan te denken om zelf fantasy te gaan schrijven. Aardzee was niet het enige dat zij schreef, ze pubiceerde naast Fantasy, SF verhalen en poezie.